Rajapack Benelux verzamelt meer dan 300 kg goederen voor het goede doel

De werknemers van Rajapack Benelux hebben de afgelopen week hun goed hart getoond. Dankzij een inzamelactie ter gelegenheid van de Internationale Week van de Vrouwenrechten zamelden zij meer dan 300 kg textiel, speelgoed en verzorgingsproducten in voor vzw Vrouwenopvang De Passerel in Genk.

Rajapack Benelux verzamelt meer dan 300 kg goederen voor het goede doel

De inzamelactie is op poten gezet door de Stichting RAJA-Danièle Marcovici die onderdeel is van de Groep RAJA en die zich inzet voor vrouwen en hun rechten. Ieder jaar tijdens de week van de Internationale Vrouwendag wordt er door de Stichting een solidariteitsactie georganiseerd. Dit jaar mocht elk land van de RAJA Groep een lokale vzw kiezen om te ondersteunen. Na wat rondvraag bij het personeel werd, in samenspraak met algemeen directeur Wido Bourel, vzw Vrouwenopvang De Passerel gekozen als goed doel voor Rajapack Benelux.

In de week van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart werd een grote inzamelactie binnen Rajapack Benelux georganiseerd ten voordele van de vrouwen en kinderen die in Vrouwenopvang De Passerel verblijven. Producten die ingezameld mochten worden, waren kleding, schoolspullen en speelgoed voor de kinderen, beddengoed, handdoeken en allerlei verzorgingsproducten. Voor veel werknemers was dit het ideale moment om de kleerkast of het speelgoed van de kinderen op te ruimen en deze spullen via een goed doel een nieuw leven te geven. Dat resulteerde in vele zakken en dozen vol bruikbare spullen voor de vrouwenopvang.

De actie was met een totaal van meer dan 300 kg verzamelde goederen dus een groot succes! Op donderdag 16 maart vond een symbolische overhandiging met twee medewerkers van Vrouwenopvang De Passerel plaats. Zij waren aangenaam verrast door de grote hoeveelheid en zullen ervoor zorgen dat de spullen goed terecht komen binnen hun organisatie. Natuurlijk zal Rajapack de verzamelde goederen mooi verpakt in kartonnen dozen afleveren aan Vrouwenopvang De Passerel, want als Europese Nr. 1 in verpakking mag dit naast deze genereuze actie niet ontbreken.

16 maart 2017Rajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden