Sinterklaas bij de kinderen van Rajapack!

Vrijdag 27 november hadden we de Sint op bezoek bij Rajapack.

Dat was de aanleiding voor een groot Sinterklaasfeest, het vierde op een rij. Dit jaar was de Hoeve Dewalleff in Millen (Riemst) de locatie die de Sint had uitgekozen.

De Sint komt ieder jaar langs bij Rajapack en daar is een goede reden toe: Sinterklaas is een grootverbruiker op het gebied van geschenkverpakkingen, om niet te zeggen de absolute top. En zo weet hij natuurlijk als geen ander wat daarvoor het enig goede adres is ...

     

Alle kinderen van Rajapack-werknemers waren uitgenodigd, met hun ouders natuurlijk, samen méér dan honderd genodigden Ze werden vergast op lekkere chocolade, speculaas en andere heerlijkheden. Op het menu stonden bovendien knapperige frietjes met frikandel of bouletjes. Wie jonger was dan tien mocht zelf bij de Sint komen en kreeg er nog een mooi cadeau bovenop!

  

De kindjes hebben we die avond nog nauwelijks gehoord: zo blij (en bézig) waren ze met het mooie speelgoed. Zoals gewoonlijk was de sfeer heel gemoedelijk en de gezelligheid troef. Iedereen heeft volop kunnen genieten van het kijkspel dat de Sint en zijn zwarte pieten ten beste gaven. Die hadden alle pakjes mooi verpakt in Rajapack geschenkpapier voor kinderen (Augustijn en Noë) en kleurige geschenkzakjes.

  

Op die blitse verpakkingen werd de Sint herhaaldelijk aangesproken. Hij deed fijntjes opmerken dat hij toch wel aanspraak kan maken op de titel "de Europese nr.1 in verpakking", al eeuwenlang trouwens. De verstandhouding met de Sint was ook op dit feest weer opperbest: zoals ieder jaar heeft Rajapack Sinterklaas substantiële medewerking verleend om tijdig zijn overvloed aan cadeautjes geraffineerd en smaakvol te verpakken.


 

2 december 2015

www.rajapack.nl De vestiging te Tongeren van Rajapack Benelux


Rajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden