Sinterklaas op bezoek bij Rajapack!

Sinterklaas op bezoek bij Rajapack
Vrijdag 23 november hebben we ons Sinterklaasfeest gehad bij Rajapack. Dat was vroeger dan de officiële datum, maar daar is een reden toe: Sinterklaas had nog duizend en één dingen te regelen op het vlak van geschenkverpakkingen en ook hij weet wat daarvoor het enig goede adres is.

Alle kinderen van onze medewerkers waren uitgenodigd en werden vergast op een zakje lekkere chocolade en speculaas. De kleinste mochten zelf bij de Sint komen en kregen er nog een mooi speelgoed bovenop. De jonge tieners kregen een leuke MP3-speler.

De ouders en andere medewerkers, in totaal met zo een 125 aanwezig, waren eveneens van de partij en konden genieten van het spektakel dat de Sint en zijn 4 pieten ten beste gaven. Zo was er een bijzondere "make-up piet" en een vrolijke "ballonpiet" die voor animatie zorgden de hele avond door.

Groot en klein hebben zitten smullen van lekkere frietjes en mini-hamburgertjes. De sfeer was heel gemoedelijk en de kindjes hebben we die avond nog nauwelijks gehoord: zo blij (en bézig) waren ze met het mooie speelgoed.

Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack Sinterklaas op bezoek bij Rajapack

De Sint had alle pakjes mooi verpakt in Rajapack Kids-papier en blitse geschenkzakjes. Terwijl de hippe verpakkingen het onderwerp van alle gesprekken waren deed de Sint fijntjes opmerken dat hij toch wel aanspraak kan maken op de titel "de Europese nr.1 in verpakking", althans historisch gezien. Maar dat was uiteraard met de glimlach, want zoals ieder jaar is Rajapack een onschatbare hulp geweest voor Sinterklaas, om zijn massa cadeautjes stijlvol in te pakken.

4 december 2012

Contactpersoon:

Michelle Daenen
Postbus 2332
6201 DA Maastricht
Nederland

Tel: (0032) 12-260.261
Fax: (0032) 12-260.316
michelle.daenen@rajapack.be
www.rajapack.nlRajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden