RajaShop: een nieuwe ophaaldienst van Rajapack in Tongeren

Rajapack, de Europese marktleider in distributie van verpakkingsmateriaal, opent een RajaShop in Tongeren: een geheel nieuwe combinatie van afhaaldienst, toonzaal en demonstratiecentrum.

Voor Rajapack en zijn duizenden klanten is dit volkomen nieuw. Al jaren verkoopt Rajapack via zijn omvangrijke catalogus en zijn websites rajapack.be en rajapack.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur - of zelfs sneller - bij de klant geleverd, waar ook in Benelux. Daar komt nu een interessante mogelijkheid bij.

Rajapack afhaalshop

Wido Bourel, algemeen directeur van Rajapack Benelux: "Met dit nieuw initiatief breiden we onze service op drie manieren uit. Dagelijks kunnen klanten producten bij ons afhalen. Dat kan nu in een aangename omgeving, zonder lange wachttijden en met een lekkere koffie gratis erbovenop. Ten tweede ontvangen we onze klanten in een heuse shop, tegelijk een toonzaal waar al onze producten kunnen bekeken en in de hand genomen worden. Ten derde worden hier onze talrijke verpakkingsmachines en -systemen gedemonstreerd." Het nieuwe RajaShop initiatief verruimt dus sterk de mogelijkheden en het keuzecomfort van de klant.

De afhaaldienst functioneert zeer efficiënt. De klant plaatst zijn bestelling via telefoon of internet. Twee uur later kan hij zijn producten bij RajaShop afhalen. De klant kan er ook alle nieuwigheden en de meer dan 7.250 producten van Rajapack zien en betasten. Bovendien geeft de specialist "machines & systemen" van Rajapack demonstraties met de verschillende verpakkingstoestellen en -systemen.

In combinatie met de RajaShop gaat hier ook een Europees opleidingscentrum van start voor alle bedrijven van de RAJA-groep in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken.

De RajaShop is gelegen op de Heersterveldweg 10, industrieterrein Oost, 3700 Tongeren. Hij is open op alle werkdagen van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 16.30 u. Tel: 012/260 261.

13 maart 2017

Communicatieverantwoordelijke: Michelle Daenen, te bereiken op 012/260 261 of michelle.daenen@rajapack.be

De vestiging te Tongeren van Rajapack Benelux


Rajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden