De meest uitgebreide verpakkingscatalogus in Benelux is verschenen

Rajapack Catalogus September 2007
Onder de titel "Kant-en-klaar verpakken doet u met Rajapack, de nr.1 in Benelux", wordt de ambitie van Rajapack bevestigd in alle Europese landen de marktleider te zijn of te worden. In Benelux is dat in ieder geval sinds enkele jaren een geslaagde operatie, zoals de hele branche weet. Ook in Europa als geheel is de groep Rajapack de marktleider in de verkoop van verpakkingen op afstand, met een enorm inkoopvolume. Wat meteen hun geducht scherp prijzenbeleid verklaart.

Sinds haar ontstaan in 1954 volgt de groep Rajapack een consequente strategie van voortdurende productinnovatie. In Benelux volgt men deze beleidslijn op de voet. Dat resulteert in een septembercatalogus van 300 pagina’s, met 300 nieuwe artikelen, wat het totale aantal aangeboden producten op méér dan 3.800 brengt. In het assortiment vinden we talloze nieuwe formaten van dozen, nieuwe soorten tape en opvulmateriaal, enz.

Dat er bij Rajapack geen rem staat op de uitbreiding van het gamma blijkt duidelijk uit de introductie van twee nieuwe productgroepen: "Onderhoud en Hygiëne" en "Kantoor en Archief". Stiften, pennen, kaften, ordners en andere bestsellers behoren dus voortaan ook tot het assortiment van Rajapack.

Promotioneel zet de septembercatalogus van Rajapack méér dan honderd producten in de kijker met een Beste Prijs, dit is een eenheidsprijs - uiteraard de laagste - ongeacht de hoeveelheid die men koopt. Deze promotiestunt omvat tal van zeer populaire en overal al scherp geprijsde artikelen zoals dozen, kokers, rekfolie, luchtkussenfolie, tapes enz., wat de gevoerde promotie nog opmerkelijker maakt.

Daarnaast neemt Rajapack met zijn ijzersterk servicepakket de verantwoordelijkheid op zich voor levering binnen de 24 uren in heel Benelux, alle producten zonder uitzondering steeds op voorraad, een uitgebreid "niet tevreden, geld terug"-beleid en een prijsgarantie van 6 maanden.

Binpac behoort al vele jaren tot de groep Rajapack. Alle bedrijven van de groep Rajapack in Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Oostenrijk, Italië en Tsjechië dragen nu uniform de naam Rajapack. Daarom heet ook Binpac vanaf 1 september 2007 in Benelux Rajapack. De groep wil hiermee zijn eenheid in organisatie onderstrepen.

Deze meest volledige verpakkingscatalogus in Benelux kunt u ook op internet consulteren: www.rajapack.nl.

4 september 2007

Contactpersoon:

Michelle Daenen

Postbus 2332
6201 DA Maastricht
Nederland

Tel: (0032) 12-260.261
Fax: (0032) 12-260.316

michelle.daenen@rajapack.be

www.rajapack.nl De vestiging te Tongeren van Rajapack BeneluxRajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden