Onze nieuwe algemene catalogus, dikker dan ooit!

Rajapack Catalogus maart 2017

Het is weer bijna lente en dat betekent dat Rajapack uitpakt met een nieuwe algemene catalogus. Twee keer per jaar wordt de algemene catalogus vernieuwd. De nieuwste uitgave van maart 2017 telt in totaal 7.250 referenties en bundelt alle oplossingen om producten optimaal te verpakken, beschermen en verzenden.

De kunst van het verpakken

Rajapack koos 'De kunst van het verpakken' als thema voor deze nieuwe catalogus. De passie voor verpakken wordt in de catalogus weerspiegeld aan de hand van kunstwerken uit de RAJA Art collectie van de RAJA-groep. Een originele invalshoek die verpakkingsmaterialen op een ludieke en artistieke manier weergeeft.

350 nieuwe producten

In totaal werden maar liefst 350 nieuwe producten toegevoegd in onder andere de assortimenten isothermische verpakkingen en hygiëne. Voor een koel transport van temperatuurgevoelige producten is er een hele reeks nieuwe referenties toegevoegd: isothermische dozen, postdozen en zakjes, luchtkussenfolie enz. Al deze isothermische verpakkingen zijn combineerbaar met temperatuurindicatoren die een uiterst veilige verzending garanderen.

Ook het assortiment hygiëne breidde voor kantoor en industrie uit met nieuwigheden zoals papieren vouwhanddoekjes, toiletrollen, poetsdoeken, zepen, matten, vuilniszakken, containers, schoonmaakpapier, handschoenen, toiletverfrissers, dweilen en vaatdoeken, schoonmaakmateriaal voor vensters, klavieren en schermen, poetskarren, stofzuigers, persoonlijke bescherming (fluovestjes, helmen, overalls enz.). Veel is niet genoeg!

Nieuwe producten

Rajapack breidt fors uit

Om al deze nieuwigheden te stockeren, is het magazijn in Tongeren per 1 januari 2017 uitgebreid met niet minder dan 20.000 m². Met een totaal van 50.000m² kunnen klanten bij Rajapack nu nog beter ten dienste gestaan worden. Zo worden hier voortaan het maatwerk en de bedrukte verpakkingen voor grote klanten gestockeerd.

Een duurzame inzet met de actie 'Vrouwen en milieu'

Zoals elke keer is er ook weer veel inzet voor de actie 'Vrouwen en Milieu' van de Stichting RAJA-Danièle Marcovici, die sinds september 2015 in heel Europa wordt gevoerd. Om é,én van de 10 initiatieven van de Stichting te ondersteunen, kan de klant bij zijn aankopen de voorkeur geven aan de selectie van 13 milieuvriendelijke verpakkingsproducten.

De kunst van het verpakken

1 maart 2017Rajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden