Ook Rajapack is nieuwsgierig naar de mening van haar klanten!

Rajapack klantenbeoordeling

Tegenwoordig kan iedereen op om het even welke webshop een review schrijven over een bepaalde aankoop. Dit is een handige tool om de tevredenheid van klanten te meten. Zo kan iedere webshop voortdurend zijn kwaliteit en diensten optimaliseren.

Aangezien het aandeel van webshops op de markt steeds meer toeneemt en de klanten bij Rajapack eveneens de mogelijkheid krijgen om online te bestellen, spreekt het voor zich dat ook wij beroep doen op deze tool.

Sinds oktober 2014 krijgen alle klanten van Rajapack de mogelijkheid om hun mening over hun aankopen mee te delen. Op die manier kunnen wij jullie allen een optimale service bieden en ons steeds verbeteren waar nodig.

Op welke manier werkt dit nu precies?

Alle klanten krijgen na hun aankoop bij Rajapack automatisch een mailtje toegestuurd. Zij kunnen dan zelf beslissen of ze al dan niet hun aankoop beoordelen. Ons systeem werkt met het toekennen van een aantal sterren waarbij een indicatie van 5 sterren aantoont dat de bestelling naar wens is verlopen. Jullie beoordelingen zijn erg belangrijk voor ons. Op basis hiervan kunnen wij immers ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Wensen jullie graag de beoordelingen van onze klanten te lezen? Surf dan snel naar www.rajapack.nl en ontdek het allemaal via het eKomi-icoontje helemaal onderaan de startpagina.

5 augustus 2015Rajapack • Postbus 9415 • 4801 LK Breda • Nederland; • Tel 0800 224 24 24 • Fax 0800 324 24 24 • info@rajapack.nl

©2002-2012 Rajapack Alle rechten voorbehouden